keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Rytmiryhmän esittely: bloggaajat

Seuraavaksi esitellään Dynactin bloggaajat, heitä tulee toivottavasti lisää ja ajatuksena on, että täällä blogissamme nähtäisiin myös vierailevia bloggaajia jakamassa ajatuksiaan luontoon ja luontoaktiviteeteihin liittyen.

Anna
Anna on Dynact Oy:n toimitusjohtaja ja yksi Dynactin kiipeilykoulutustiimin kouluttajista. Anna on myös melontaohjaaja. 


Annan on kouluttautumassa kiipeilynohjaajaksi (SCI) ja toimii myös melontakursseilla ohjaajana. Vapaa-aikana Annaan voi törmätä kalliokiipeilyn, vaelluksen tai melontaretkeilyn merkeissä. Ykköslajina mainittakoon kalliokiipeily!

Valtteri
Valtteri toimii kiipeilykoulutustiimissä köysitoiminnanohjaajana ja Valtteri on myös melonnanohjaaja. Valtteri suorittaa tällä hetkellä työssäoppimisjaksoa Dynactissa ja erityisesti työssäoppimista suunataan seikkailukasvatukseen. Valtterista valmistuu keväällä 2013 luonto-ohjaaja ja plakkarista löytyy jo nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan pätevyys.


Valtterin lajikirjoon vapaa-ajalla kuuluu erityisesti kalliokiipeily, melonta ja vaellukset / retkeily ympäri vuoden.

Jonne
Jonne toimii Dynactissa seikkailukouluttajana, turvallisuuspäälikkönä ja vastaa operatiivisesta toiminnasta.
Jonne on melontakouluttajakokelas, kiipeilyohjaaja (SCI) ja seikkailukasvattaja.


Keskeisenä työkaluna kaikessa toiminnassa Jonne käyttää seikkailukasvatusta ja myös kouluttaa muita käyttämään sitä esim. omassa työssään. Jonnen juuret ovat vahvasti Outward Bound Finlandissa. Intohimon kohteina mainittakoon seikkailukasvatus, koskimelonta, retkimelonta, kalliokiipeily ja erillaiset vaellukset kaikkina vuodenaikoina. Myös opettaminen luontoalalla kuuluu hänen suosikkeihinsa.

Hanna
Hanna on ollut luontoalan opettajana vuodesta 2008, sitä ennen Hanna on työskennellyt luontokoulussa Hämeenlinnassa tehden ympäristökasvatusta lapsille ja kouluttaen ammattikasvattajia ympäristökasvatukseen liittyen.Suosikkilaji on retkimelonta ja muutenkin luonnossa liikkuminen, vailla sen kummempaa tarkoitusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti